Bine ați venit în zona noastră de

RECRUTARE

POSTURI DISPONIBILE

Sudori Aluminiu mig/mag

TIP JOB : Full Time

LOCALIZARE : Tulcea

DESCRIERE :

Sudori Aluminiu

SC P+P Pragma-tec SRL cu sediul in Tulcea

Este in cautare de sudori aluminiu pentru santier naval in Franta. Forma de angajare este de contract pe perioada nedeterminata in Romania cu salariu de baza si diurna in euro pentru fiecare detasare in strainatate. Cerinte : Candidatii pentru posturile de sudor trebuie sa aibe urmatoarele calitati si cunostinte :

  • Calificari/experienta in sudura aluminiu (mig/mag)
  • Cunoasterea limbii engleza/franceza constituie un avantaj (obligatoriu pt cel putin o persoana din echipa pentru a face posibila comunicarea cu clientii straini) ;
  • Seriozitate si respect fata de colegi si sefi (persoane agreabile pt lucrul in echipa) ;
  • Permis de conducere categoria B. Echipele vor fi formate din 4-6 muncitori.

Se ofera :

  • Se ofera scule, materiale si echipamente de protectie individuale noi fiecarui angajat pt a face munca cat mai usoara.
  • Cazare in conditii normale (NU in containere de santier)
  • Transport asigurat intre Romania si locul de munca cu autoturism/autoutilitare.

Personal Demontaj /Demolare

TIP JOB : Full Time

LOCALIZARE : Tulcea

DESCRIERE :

SC P+P Pragma-tec SRL cu sediul in Tulcea ,

Recrutam 10 persoane pentru demontarea unei uzine in Elvetia!Persoanele interesate trebuie sa aiba capacitatea de a lucra la inaltime , in nacela , trebuie sa aibe abilitati mecanice, sa fie responsabili, sa stie sa respecte norme si reguli de securitatea muncii.

Demontajul se va face cu ajutorul unei macarale , toate piesele demontate vor fi taiate (autogen/plasma) pentru a putea fi aruncate in benele special aduse pentru acest lucru!

Durata contractului va fi stabilita si comunicata inaintea semnarii contractului, cel mai probabil va fi un contract de 6-10 saptamani.

Cazarea in conditii normale (apartament mobilat) si transportul (rutier) sunt asigurate!

Alăturați-vă echipei

P+P Pragma Tec

Recrutăm !

Pragma-tec este o companie specializată în sudarea și instalarea de echipamente metalice profesionale. Suntem în permanență în căutare de persoane motivate, dinamice și pasionate de industria metalurgică pentru a se alătura echipei noastre.

Fie că ești un sudor experimentat, un instalator calificat sau pur și simplu pasionat de construirea de echipamente metalice de calitate, există un loc pentru tine la Pragma Tec.

În calitate de membru al echipei noastre, vei avea ocazia să contribui la creșterea unei companii în plină expansiune. Oferim un salariu competitiv, beneficii atractive și un mediu de lucru stimulativ.