Asamblare și sudare

Instalarea de silozuri

O echipă de specialiști

Partenerul dumneavoastră pentru instalarea silozurilor

P+P Pragma-tec este specializată în asamblarea structurilor metalice, a silozurilor și a utilajelor pentru industria alimentară, a furajelor și a cerealelor. Dispunem de o echipă de sudori și lacătuși cu înaltă calificare, pregătiți să facă față celor mai exigente provocări atunci când vine vorba de instalarea silozurilor dumneavoastră pe structuri metalice din întreaga lume.

Siguranța este prioritatea noastră principală. Luăm toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța echipelor noastre și a clienților noștri. Angajații noștri sunt instruiți pentru a lucra la înălțime.

Înțelegem importanța competitivității costurilor, motiv pentru care am înființat o filială în România. Această locație ne permite să oferim tarife foarte competitive, menținând în același timp calitatea elvețiană care ne diferențiază.

Suntem mândri de combinația noastră unică de calitate și competitivitate. Suntem convinși că această combinație este cea mai bună soluție pentru clienții noștri, care doresc să beneficieze de un serviciu de calitate superioară, respectând în același timp bugetul lor

silo-charpente-metallique-soudure-suisse-roumanie-pragma-tec
"Siguranța este prioritatea noastră! Montatorii noștri sunt instruiți conform standardelor de siguranță actuale și au tot echipamentul necesar pentru a lucra în siguranță la înălțime. "
Ionut-directeur-pragma-tec-min
Ionut Cuhutencu
Director asociat

Experiența P+P Pragma-tec

Proiectul dumneavoastră, de la A la Z

Anii noștri de experiență în diverse sectoare ne permit să vă oferim proiecte la cheie, de la construcția structurii metalice până la instalarea silozurilor.

P+P Pragma-tec este partenerul dumneavoastră de încredere pentru instalarea silozurilor. Vă oferim soluții personalizate, adaptate la nevoile și constrângerile dumneavoastră. Ne angajăm să vă oferim un serviciu de calitate care respectă toate standardele și reglementările aplicabile.

Echipa noastră stăpânește o gamă largă de procese de sudare pentru a răspunde unei multitudini de nevoi. Procesele pe care le folosim includ :

1. Sudarea cu arc electric cu electrozi acoperiți (Procesul 111)
2. Sudare MIG semiautomată (Procesul 131)
3. Sudare MIG/MAG (Procesele 135/138-136)
4. Sudură TIG (Procesele 141-142)

Aveți un proiect? Aveți o întrebare?

Luați legătura cu noi!