Sudori pentru șantier naval

Sudare și asamblare

Bine ați venit la
P+P Pragma-Tec

Partenerul dvs. certificat ISO 9001 și ISO 14001 de Lloyd’s Register (IACS). Sudorii noștri sunt certificați de Bureau Veritas.

Peste 10 ani de experiență

Lăcătuși și sudori șantier naval

La P+P Pragma-Tec, angajamentul nostru față de excelență și experiența noastră în domeniul sudării sunt puse în slujba industriei marine. Dispunem de o echipă de sudori și lăcătuși cu înaltă calificare, gata să facă față celor mai exigente provocări din șantierul dumneavoastră naval.

P+P Pragma-Tec este mândră de reputația sa de lungă durată pentru calitatea elvețiană. Fiecare dintre sudorii și lăcătuși noștri este instruit la cele mai înalte standarde industriale și are peste 10 ani de experiență în sectorul naval. Credem cu tărie în precizia, fiabilitatea și durabilitatea fiecărei suduri pe care o realizăm.

La P+P Pragma-Tec, înțelegem importanța competitivității costurilor. De aceea, am înființat o filială în România, ceea ce ne permite să oferim tarife foarte competitive, menținând în același timp calitatea elvețiană care ne diferențiază. Această combinație unică ne permite să răspundem nevoilor dumneavoastră fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Experiența noastră

Diversitatea proceselor de sudare

Echipa noastră stăpânește o gamă largă de procese de sudare pentru a satisface o multitudine de nevoi în domeniul construcțiilor navale. Unele dintre procesele pe care le folosim includ:

1. Sudarea cu arc electric cu electrozi acoperiți (Procesul 111): Versatil și robust, este potrivit pentru multe aplicații din șantierele navale.
2. Sudarea MIG semiautomată (Procesul 131): Ideală pentru suduri continue pe lungimi mari, garantând o calitate ridicată.
3. Sudare MIG/MAG (Procesele 135/138-136): Aceste procese semiautomate asigură o productivitate ridicată și sunt potrivite pentru o varietate de materiale.
4. Sudură TIG (Procesele 141-142): Renumite pentru precizie, perfecte pentru aplicații care necesită o calitate estetică.

Aveți un proiect? Aveți o întrebare?

Luați legătura cu noi!